Tango optreden op uw bruiloft

Verrijk uw bruiloft met de Argentijnse tango

Wat is er nou mooier dan uw bruiloft te verrijken met de prachtige emotionele tango. Wij verzorgen een prachtig tango optreden eventueel inclusief live muziek om uw bruiloft onvergetelijk te maken voor u en uw familie. 

U kunt hierbij denken aan:

  • een tango optreden met of zonder live muziek;
  • een tango orkest of een muziek optreden van een of twee muzikanten;
  • een workshop voor de bezoekers
  • een cursus voor de openingsdans van het bruidspaar

Naar gelang uw wensen en budget kleden wij dit volledig voor u in. Klein of groot uitpakken. U bepaalt het. Wij hebben ervaring met het organiseren van een flashmob bij een winkelcentrum en een intiem optreden bij een gouden huwelijksfeest.

Referenties

Bepaalde zaken maken de avond van je leven. Het moment dat jullie aan het dansen waren voelde we ons het koningspaar van de avond. Wij konden ons geen mooiere opening van ons bruiloft feest bedenken dan dit. Wij zijn jullie enorm dankbaar dat jullie met zoveel overgave dit voor ons hebben willen doen.

P. van Kruijsdijk

 

Tijdens het huwelijksdiner van Albert en Elena hebben we genoten van het stijlvolle optreden van Roshan en zijn danspartner Maureen. Het was voor de bruid – die een groot liefhebber is van Argentijnse tango – een grote verrassing. Jullie optreden was voor haar “the icing on the (wedding) cake”!

M. Dolsma

Meer informatie over een tango optreden?

Interesse in een je een tango optreden, les of een workshop? Neem dan contact op. Wij helpen u graag verder.
Bel ons op 06 41431725 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

* Verplichte velden

Powered by Fast Secure Contact Form