Tango Winkelcentrum Promotie

Bij winkelcentra en winkelstraten gaat het steeds meer om beleving. Wij hebben ervaring met tango winkelcentrum promotie, danwel het organiseren van tango evenementen speciaal voor ondernemersverenigingen, winkelcentra en winkelstraten met als doelstelling de beleving van het winkelpubliek te versterken en extra publiciteit te genereren. Vaak is het een goed idee om dit evenement onderdeel uit te laten maken van een thema dag (bijvoorbeeld ‘Argentinië’) zodat alle winkels ook iets bijzonders voor hun klanten kunnen doen.

tango winkelcentrum promotie

Tango evenement in het Magna Plaza.

Het winkelpubliek van Magna Plaza werd aangenaam verrast met een muzikaal evenement. Om twee uur ‘s middags werd er door een orkest ineens live Argentijnse tango muziek gespeeld en spontaan de tango  gedanst door bezoekers van het winkelcentrum. Daarna werd het hart van het Magna Plaza omgetoverd tot een ware ‘milonga’ oftewel een Argentijnse danssalon. Dit droeg bij aan een geweldige winkelsfeer en media aandacht.

Wat houdt Tango Winkelcentrum Promotie in?

Door middel van tango winkelcentrum promotie helpen wij u graag een tango evenement voor uw winkelcentrum te organiseren. Daarbij nemen wij, indien gewenst, alle zorg uit handen.

U kunt hierbij denken aan:

  • een dansoptreden met of zonder live muziek met een paar of meerder paren dansers;
  • een tango orkest of een muziek optreden van een of twee muzikanten;
  • een flashmob of salon met meerdere dansers.

Referenties

Kijk bij ‘evenementen’ voor een overzicht van referenties en voorstellingen bij onder andere winkelcentrum Magna Plaza Amsterdam, winkelcentrum Gelderlandplein Amstelveen, Galerie Marzee Nijmegen, Havenclub Amsterdam, Kerk Valkoog, Bijlmer Theater Amsterdam, Theater Sneek, Museum Geelvinck, Rai Amsterdam en Schiphol.

Meer informatie over een tango evenement in uw winkelcentrum of winkelstraat?

Interesse in een je een tango optreden, les of een workshop? Neem dan contact op. Wij helpen u graag verder.
Bel ons op 06 41431725 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

* Verplichte velden

Powered by Fast Secure Contact Form