Tangolessen: Tangostudio Danielle Riegel

Tangostudio is de dansschool voor Argentijnse tango in Amsterdam geleid door Danielle Riegel. Wij bieden (privé)lessen, cursussen, workshops en optredens aan voor iedereen die geïnteresseerd is in de Argentijnse tango.

 

danielle riegel

Danielle’s leven draait om muziek en dans. Zij is solo-harpiste bij het Residentie Orkest en geeft behalve tangoles ook yoga en dansexpressie. Sinds ze de Argentijnse tango acht jaar geleden ontdekte is ze een fanatieke danseres. Ze reisde door heel Europa en naar Buenos Aires om les te krijgen van de beste Argentijnse dansers. Sinds vier jaar geeft ze vol overgave les en streeft ze ernaar de liefde voor de tango over te dragen aan haar leerlingen.

Ze heeft oa lesgeven bij Cuartito Azul in Rotterdam (met Hendrik Jan van Rijswijk), bij State of Tango in Utrecht (met Bas Knuttel), bij Argentijnse Tango Anna Rosa (met Koos Volkers), bij Tangopasion in Amsterdam, bij De Tangostudio in Alkmaar en bij El Compas in Haarlem (met Sebastian Coli Bazzini) en bij Chassé Dance Studios in Amsterdam (met Vitor Costa). Vanaf september 2015 verzorgd zij de lessen voor Tangostudio met Koos Volkers.

Tango is voor haar een bron van inspiratie, groei en plezier. Met veel passie en toewijding blijft zij zich als tangodanseres verder ontwikkelen door het volgen van workshops en het deelnemen aan tangofestivals en als danseres in ruimere zin door het volgen van lessen in ballet, moderne dans, dansexpressie, Afrikaanse dans, buikdans, lindyhop, yoga, pilates, chi qong, somatic movements etc.

Meer info: www.tangostudio.nl