Tango optreden met Tango Extremo in Theater Sneek

In het prachtige nieuwe theater van Sneek hebben Pilar en Roshan de dansoptredens verzorgt bij het muzikale concert van Tango Extremo. In het theater zijn wij bijzonder gastvrij ontvangen en we hebben een geweldige avond gehad. Met dank aan René en Gabriëlle van Tango Talks die ons hiervoor gevraagd hebben.

 

 

Over Tango Extremo

Tango Extremo drukt haar geheel eigen stempel op de  Argentijnse tango en doet dat met overtuiging en hartstocht. Sinds haar oprichting in 2003 heeft de groep een ontwikkeling meegemaakt die op zijn minst ‘opmerkelijk’ te noemen is. De vijf musici hebben een niet snel meer weg te denken plek op de Nederlandse podia weten te veroveren, maar ook in de rest van de wereld is Tango Extremo een frequent gevraagd orkest. De groep tourde o.a. in Spanje, Italië, Kroatië, Mexico, Turkije, Koerdistan, Frankrijk, Denemarken,Verenigd Koninkrijk, België, Zuid-Korea, Portugal, Uruguay, Argentinië, Ierland, Rusland, Groenland, IJsland, China, Venezuela, Ecuador, Colombia, Nederlandse Antillen, Zuid-Afrika en Botswana.

In augustus 2009 stond Tango Extremo als enige niet-Argentijnse orkest op het Buenos Aires Tango Festival in Argentinië: het meest prestigieuze Tango Festival ter wereld.

In het aankomende seizoen 2012/2013 zal de groep weer volop te vinden zijn in de Nederlandse theaters en op tournee gaan naar Bolivia, Colombia, Nepal en Zwitserland. In de agenda op deze website kunt u alle aankomende concerten vinden

www.tangoextremo.com