Teambuilding Tangoworkshop

De ARGENTIJNSE TANGO leent zich perfect voor een leuk teambuilding event! Geen droge stof maar lekker aan de slag met elkaar. De Argentijnse tango biedt geweldige metaforen voor onder andere leiderschap, samenwerking en verandering.

Waarom Tango Teambuilding workshop?

Niet alleen is een teambuilding Tango super effectief, het is ook nog eens erg leuk! Niet voor niets zegt men “It takes 2 to Tango!”. Niets is minder waar. De tango wordt namelijk gekenmerkt wordt door improvisatie, leiden, volgen en groepsdynamiek. De tango moet je echt samen doen!

Thema’s

Wij bieden op maat gemaakte tangoworkshops voor actuele thema’s in het bedrijfsleven, te weten:

  • Management & Leiderschap
  • Groepsdynamiek & Samenwerking
  • Cultuur & Verandering
  • Creativiteit & Innovatie

Wordt er echt tango gedanst?

De tangodans en -muziek worden gebruikt als basis voor de workshops, echter in de praktijk gaat het meer om verbinding maken dan om dansen. Een oefening is bijvoorbeeld, het tegenover elkaar staan en ervaren hoe de een leiding geeft en de ander volgt, om vervolgens van rol en / of partner te wisselen en deze ervaringen te delen. Je hoeft dus niet te kunnen dansen en iedereen van jong tot oud kan meedoen.

Voor wie

It takes 2 to tango teambuilding workshop is er voor jong en oud. Wij werken voor groepen vanaf 8 personen. De workshops worden altijd op maat gemaakt. Zo is het mogelijk om een workshop voor alleen managers te organiseren of workshops voor meerdere afdelingen in het bedijf.

De prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers en de locatie. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u.

Het resultaat

Afhankelijk  van het type workshop zullen uw uw medewerkers zich bewuster worden van hun eigen communicatiestijl en zal de interactie tussen collega’s verbeteren. Ook wordt de creativiteit gestimuleerd, wat leidt dit tot nieuwe inzichten.

Tot slot vindt vrijwel iedereen het gewoon erg leuk om te doen. Uit reacties blijkt dat men na afloop erg enthousiast is. Lekker met elkaar bewegen en contact maken met je collega’s is erg leuk en even wat anders! Het komt zelfs voor dat men na de workshop zelf ook op tangoles gaat, met de positieve gezondheidsinvloeden van dien.

Referenties

Wij zijn onder ander ook bekend van SBS6. Kijk bij ‘evenementen’ voor een overzicht van referenties en voorstellingen bij onder andere winkelcentrum Magna Plaza Amsterdam, winkelcentrum Gelderlandplein Amstelveen, Galerie Marzee Nijmegen, Havenclub Amsterdam, Kerk Valkoog, Bijlmer Theater Amsterdam, Theater Sneek, Museum Geelvinck, Rai Amsterdam en Schiphol. Eventueel kan de teambuilding tangoworkshop dit worden aangevuld met een Argentijnse Tango optreden.

Wat leuk! Ik wil graag meer informatie over de Teambuilding Tangoworkshop, neem contact met mij op:

Interesse in een je een tango optreden, les of een workshop? Neem dan contact op. Wij helpen u graag verder.
Bel ons op 06 41431725 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

* Verplichte velden

Powered by Fast Secure Contact Form