Evenement: Tango Flashmob Magna Plaza 24 oktober 2010

Zondag 24 oktober werd het winkelpubliek van het Magna Plaza aangenaam verrast met een muzikaal evenement. Om twee uur ‘s middags werd er door een orkest ineens live Argentijnse tango muziek gespeeld en spontaan de tango  gedanst door bezoekers van het winkelcentrum. Daarna werd het hart van het Magna Plaza  omgetoverd tot een ware ‘milonga’ oftewel een Argentijnse danssalon.

Het was voor vele tango dansers in Amsterdam al heel lang een droom om te kunnen dansen in het prachtige gebouw Magna Plaza. De bijzondere architectuur past helemaal in de sfeer van Argentinië, de passie en romantiek die de tango ademt. We vonden het dan ook geweldig, dat de belangenvereniging het ook een goed idee vond om een dansevenement in de vorm van een flashmob te organiseren.

Een groot succes!

Foto’s door Bert Verleur (www.bertfoto.nl) Meer foto’s van het evenement Gallery 1 / Gallery 2

Niet alleen de flashmob maar ook de prachtige live muziek en optredens van top tango dansers gaven het winkelpubliek even het gevoel geven even in Buenos Aires te zijn. Verder werd er natuurlijk volop gedanst door ruim 50 danskoppels. Meer informatie of ook een tango evenement organiseren neem contact op via info (at) tango-dansen.nl

Orkest:
Kay Sleking (contrabas),
Ville Hiltula (bandoneon),
Anahid Khatcheressian (piano)
Martijn van der Linden (violin)

Optredens:
Thomas and Diana
Germán Salvatierra & Floor
Sebastián and Josphine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U4fXy_GPaeQ[/youtube]